Fodbold

Video afslørede stjernes raseriudbrud mod fan - nu undskylder han

Den italienske landsholdsspiller Domenico Berardi siger nu undskyld, efter han jagtede en fan i raseri.

28-årige Domenico Berardi har ikke sovet ret godt de seneste nætter - af flere årsager.

Først tabte hans hold, Sassuolo, mandag aften noget overraskende til Serie B-holdet Modena i den italienske pokalturneringen.

Efter kampen blev skidt hurtigt til værre.

På vej hjem blev kantspilleren mødt af forskellige tilråb fra nogle fans, mens han underskrev autografer.

Èn specifik kommentar blev for meget for Italieneren, der pludselig satte i løb efter den provokerende fan, som med det samme forsøgte at flygte.

Undskylder for hændelse

Episoden endte uden en regulær slåskamp, da en række personer hurtigt var inde for at få stoppet den tydeligt rasende Berardi.

Efterfølgende har det italienske fodboldforbund indledt en officielt undersøgelse af hændelsen, og nu beklager hovedpersonen også selv sin adfærd.

- Jeg vil gerne undskylde for det, der skete uden for stadion efter kampen. Vi er professionelle, og vi skal være forbilleder for unge og børn. I dag (mandag, red.) var jeg ikke et forbillede.

- Det jeg elsker mest i verden, min kone og min søn, blev bevidst involveret, og det sårede mig dybt, skrev Berardi i en story på Instagram.

Berardi var med til at vinde EM med i Italien i 2021. Han har spillet i Sassuolo siden 2015, og inden da spillede han for Juventus.