Fodbold

Braithwaite tilsvinet af fans på vej til træning

Martin Braithwaite fik en hård velkomst, da han onsdag mødte op på FC Barcelonas træningsanlæg.

De seneste uger har Braithwaite flere gange mødt stor kritik af Barcelonas fans for ikke at ville forlade storklubben, der desperat vil spare hans løn.

Den danske landsholdsspiller blev blandt andet mødt af en voldsom pibekoncert, da han blev præsenteret på Camp Nou forud for Juan Gamper Trophy-kampen søndag aften.

Onsdag var den så gal igen, da Braithwaite skulle ud til klubbens træningsanlæg.

På vej ind mod parkeringspladsen ventede en lille skare af Barcelona-fans, og de var ikke kommet for at hylde danskeren.

I stedet modtog Barcelona-angriberen flere tilråb, der ikke ligefrem havde en positiv klang.

De fremmødte fans bad, i ikke så fine vendinger, danskeren om at pakke sine ting og forlade klubben. Derudover blev flere andre skældsord også brugt, da danskeren rullede forbi. Se videoen her.

Også de Jong blev tilsvinet

Braithwaite var ikke den eneste, der fik en sløv optakt til onsdagens træning.

Også den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong, der bliver rygtet væk fra klubben, fik en hård medfart.

De fremmødte fans råbte til midtbanespilleren, at han skal reducere sin løn eller forlade klubben. Mindre fine gloser blev også sendt efter de Jong, der lige nu bliver kædet sammen med et skifte til Chelsea.

Ud over Braithwaite og de Jong er flere andre Barcelona-spillere også blevet udstødt af både klubben og de catalanske fans.

Det skyldes, at klubbens gæld er så stor, at lønbudgettet skal reduceres gevaldigt, før nogle af sommerens nyindkøb kan blive registreret.

Lige nu kan Robert Lewandowski og Andreas Christensen blive dem, der ikke kan blive registreret i truppen hos den spanske storklub.