Fodbold

Gigantisk FCM-nedtur - smider 3-0-føring igen

To røde kort i anden halvleg blev dyre for midtjyderne.

3-0 er en farlig føring. I hvert fald når det gælder FC Midtjylland.

For anden uge i træk smed FC Midtjylland fredag nemlig en tremålsføring i en Superligakamp.

AC Horsens vs. FC Midtjylland
3-3
FT
  1. 8' MålGustav IsaksenAssist: Erik Sviatchenko
  2. 23' MålPione Sisto
  3. 41' MålGustav IsaksenAssist: Sory Kaba
  4. 57' MålLubambo Musonda
  5. 67' Rødt kortHenrik Dalsgaard
  6. 87' Rødt kort ved to gule kortJuninho
  7. 89' MålAron SigurdarsonAssist: Straffe
  8. 90' MålMagnus JensenAssist: Lubambo Musonda

I sidste uge var det Lyngby, som lavede et stort comeback og fik 3-3, og denne gang var det AC Horsens, der fik kæmpet sig til et enkelt point efter at være kommet bagud 0-3. Kampen endte 3-3.

Horsens blev dog hjulpet lidt på vej af FCM, som i anden halvleg fik udvist både Henrik Dalsgaard og Juninho. I forbindelse med sidstnævntes udvisning fik Horsens et straffespark, som Aron Sigurdarson scorede på.

Forinden havde Lubambo Musonda reduceret til 1-3, og i kampens tillægstid var det så Magnus Jensen, der blev helten foran hjemmepublikummet med udligningen til 3-3.

Resultatet bringer AC Horsens op på Superligaens tredjeplads, mens FCM befinder sig helt nede som nummer syv efter fem runder.

FC Midtjylland fik en drømmestart efter blot otte minutter. Kantspilleren Gustav Isaksen bragte udeholdet foran 1-0 efter et effektivt kontraangreb.

23 minutter inde i opgøret var det den modsatte kantspiller, Pione Sisto, der fordoblede midtjydernes føring. FCM udnyttede en sløset opspilsfejl af Horsens-defensiven til at gennemføre endnu en målgivende omstilling.

FCM kendte nu opskriften på mål og genbrugte den igen fem minutter før pausen. Endnu et kontraangreb gav 3-0-målet, hvor Gustav Isaksen blev dobbelt målscorer efter et flot oplæg af angrebskollegaen Sory Kaba.

12 minutter efter sidebyttet formåede hjemmeholdet at reducere til 1-3, da den zambiske venstrebacken Lubambo Musonda sparkede bolden fladt i det korte hjørne, hvorefter det altså gik helt galt for FC Midtjylland i kampens afslutning.