Fodbold

Officielt: Wass vender hjem

Landsholdsspilleren Daniel Wass skifter med øjeblikkelig virkning til Brøndby, som han også spillede for i slutningen af nullerne.

Straks efter klubbens europæiske exit har Brøndby IF forstærket truppen i jagten på national succes.

Landsholdsspilleren Daniel Wass vender nemlig hjem til Vestegnsklubben, hvor han indledte sin fodboldkarriere. Det skriver Brøndby på sin hjemmeside.

- Min familie og jeg har denne sommer haft et stort ønske om at vende tilbage til Danmark, og for mig er der kun én klub i Danmark, som jeg kan se mig selv spille for, og det er selvfølgelig Brøndby IF, siger Daniel Wass.

- At skiftet nu er blevet muligt, er jeg utrolig lykkelig for, og jeg vil gerne takke Atletico Madrid for at jeg i dag kan kalde mig Brøndby-spiller.

33-årige Daniel Wass kommer til at spille med nummer 10. Han har fået en treårig kontrakt.

Stor profil i LaLiga

Daniel Wass skifter til Brøndby fra den spanske storklub Atlético Madrid, hvor han har været i et halvt år og blot fik én officiel kamp. Wass blev skadet i sin debut mod FC Barcelona, og siden har han kun fået spilletid i træningskampe.

Derfor har han længe været rygtet væk fra Atlético, der ifølge flere spanske medier har været villige til at sælge ham for mindre end vinterens købspris på 2,7 millioner euro.

Inden Wass kom til Atlético, var han en stor profil i både Valencia og Celta Vigo. Derudover har han spillet fast i Evian og været på kontrakt i Benfica, efter han forlod Brøndby - som i en periode havde lejet ham ud til norske Frederikstad, inden han lod sin kontrakt løbe ud og forlod Brøndby i sommeren 2011.

- Det er selvfølgelig utrolig vemodigt at forlade Brøndby, som altid har været og altid vil være min klub i Danmark, men jeg håber på, at det er et 'på gensyn' frem for et farvel, sagde Wass dengang til Brøndbys hjemmeside.

Det håb er nu forvandlet til virkelighed.