Fodbold

Wind misser storkamp i Bundesligaen

Den danske landsholdsangriber Jonas Wind er meldt ude af Wolfsburgs næste kamp. Skadens omfang er stadig ukendt.

Søndag eftermiddag må Wolfsburg stille op uden danske Jonas Wind, når de gæster de tifoldige mestre fra FC Bayern München.

- Jonas Wind fik en baglårsskade under træningen onsdag, og han bliver ikke klar til kampen, siger Wolfsburgs træner Niko Kovac ifølge klubbens hjemmeside.

Ifølge det tyske nyhedsbureau DPA præciserede Kovac ikke skadens forventede omfang, og derfor er det uvist, hvornår Wind ventes at være klar til at spille igen.

Bundesliga-sæsonen er kun en enkelt runde gammel, og med Bayern Münchens start og historikken in mente fremstår enhver svækkelse som en udfordring.

Bayern indledte det tiende titelforsvar på stribe med en ydmygende 6-1-sejr over Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt, og de seneste 25 indbyrdes kampe mellem Bayern og Wolfsburg er endt med 23 Wolfsburg-nederlag og to uafgjorte kampe.

- Vi ved, det bliver svært – men hvis rejser af sted uden at tro på, at vi kan vinde, så skulle vi ikke rejse, siger den tidligere Bayern-træner Kovac ifølge DPA.

Ud over Jonas Wind, der scorede mod Bayern i maj, må Wolfsburg også undvære Yannick Gerhardt, mens Bartol Franjic har været småskadet op til kampen.

Wolfsburg indledte sæsonen med en 2-2-kamp mod Bremen.