Fodbold

Eriksen skiller sig ud i mediernes karakterer

Flere medier har afsagt dom over Eriksen og holdkammeraterne fra Manchester United.

Christian Eriksen vendte lørdag tilbage til sin tidligere hjemmebane, da han sammen med resten af Manchester United-holdet gæstede Brentford.

Gensynet endte dog i en fiasko for udeholdet.

United tabte 0-4, men trods det lammende resultat gjorde Eriksen en hæderlig figur sammenlignet med sine holdkammerater. Sådan lyder dommen fra flere medier, der efter nedsablingen har givet karakterer til United-spillerne på en skala fra 1-10. Manchester Evening News valgte som det eneste medie at udvide skalaen til 0 - dog ikke rettet mod danskeren.

Karaktergennemsnit for Uniteds startere

 1. Ronaldo: 3,68
 2. Eriksen: 3,17
 3. Dalot: 3,02
 4. Rashford: 2,87
 5. Sancho: 2,69
 6. Fernandes: 2,66
 7. Fred: 2,50
 8. Maguire: 2,31
 9. Shaw: 2,17
 10. Martinez: 2,02
 11. De Gea: 1,85

Ikke desto mindre får Eriksen - ganske som sine holdkammerater - hårde ord med på vejen.

Evening Standard: 3

- (..) Hans første halvleg var et mareridt. Han kunne ikke komme hurtigt nok fra banen, da han sent i kampen blev skiftet ud.

BBC: Eriksen scorer næsthøjest blandt United-spillerne, der startede inde: 3,03.

Manchester Evening News: 1

- Eriksen er playmaker, midtbanespiller og nogle gange kantspiller. Han er ikke en defensiv midtbanespiller, og han blev overvældet af de tidligere holdkammerater. Han virkede også nervøs over at blive buhet af tilskuerne.

GOAL: 4

- Spillede i en dyb, styrende rolle, hvor han brød op med partnerskabet mellem Fred og McTominay. Det var en elendig tilbagevenden til hans tidligere klub; han blev hånet hele vejen igennem og var skyld i Brentfords andet mål.

ESPN: Sammen med flere andre scorer Eriksen den højeste karakter blandt de United-spillere, der startede på banen: 5.

The Mirror: 3

- Han blev spillet i en dybere rolle af en eller anden grund. Mod den modstander skulle man tro, at han kunne have gjort skade længere fremme.

- Det blev en svær aften for den tidligere Brentford-mand, der blev forstyrret af hjemmefansene. I det mindste kom lidt tæt på med et hovedstød.