Fodbold

Frank langer ud efter egne fans

Brentfords danske manager, Thomas Frank, ærgrer sig over, at en gruppe af klubbens fans valgte at buhe af Christian Eriksen.

Mens Thomas Frank må formodes at have haft en rigtig god lørdag, var tilfældet en anden for Christian Eriksen.

Landsholdsspilleren vendte for første gang tilbage til Brentford Community Stadium, efter han forlod den lille London-klub i begyndelsen af juli. Tilbagekomsten blev dog langt fra som håbet, da han sammen med Manchester United ydmygende tabte med 4-0.

Derudover måtte Eriksen lægge ører til adskillige drillerier og enkelte buh-råb fra hjemmeholdets fans. Sidstnævnte ærgrer Thomas Frank sig over.

- Selvfølgelig skal der være plads til drillerier, og man kan synge lidt, men at buhe af en spiller? Det er ikke klasse for mig. Det er ikke noget for mig. Jeg vil ikke sige, det er fint, hvis fans vil gøre det, og det er ikke noget, jeg selv vil gøre, siger danskeren ifølge Evening Standard.

Christian Eriksen spillede i foråret for netop Brentford, men da han kun havde skrevet en kortvarig kontrakt, kunne han 1. juli frit skifte til en anden klub.

Det privilegie udnyttede den 30-årige dansker til at skrive kontrakt med storklubben Manchester United.

"Vi skal vise klasse, respekt og integritet"

I lørdagens opgør i Premier League kunne man flere gange høre hjemmeholdets fans gøre grin med Eriksen.

- Christian, hvad er stillingen? Christian, Christian, hvad er stillingen?, sang hjemmeholdets fans blandt andet i retning af Eriksen, efter United var kommet bagud med flere mål.

Den slags drillerier kan Thomas Frank godt bakke op om, men når det kommer til buh-råb, siger den succesfulde dansker fra.

- Jeg forstår, hvordan fans kan reagere. Personligt synes jeg, at vi som klub skal vise klasse, respekt og integritet gennem alt, vi gør. Det er, hvad jeg prøver at gøre hver evig eneste dag.

- Vi skal huske på, at det ikke var alle fans, der gjorde det, men når en spiller vender tilbage - og det behøver ikke være Christian, det kan også være Neal Maupay eller Ollie Watkins - skal vi hylde dem, når deres navn bliver læst op, siger Frank.

Thomas Frank og Brentford har fået en godkendt start på Premier League med fire point i de to første kampe. Omvendt er Manchester United og Christian Eriksen kommet forfærdeligt fra land med to nederlag.

Premier League

Premier League
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
11916214516+2950
22014335320+3345
32010913311+2239
42012353225+739
52111374031+936
6199463727+1031