Fodbold

Brøndby-træner rasede uden grund: - Det var min fejl

Niels Frederiksen kom ved en fejl til at udskifte en forkert spiller i søndagens Superliga-kamp mellem Brøndby og OB.

Hele stadion stod og klappede Daniel Wass af banen. Den hjemvendte Brøndby-stjerne havde leveret 70 gode minutter, og det blev fortjent belønnet af fansene.

Men under udskiftningen af Wass i kampen mellem Brøndby og OB opstod absurde scener. Mathias Kvistgaarden blev nemlig i samme ombæring sendt af banen, og det fik Brøndbys cheftræner op i det røde felt.

Niels Frederiksen slog ud med armene og råbte alverdens skældsord, fordi han ikke ville have den unge angriber af banen. Og Frederiksen var sikker på, at fjerdedommeren havde lavet en fejl med sin tavle.

Det var dog ikke tilfældet, og efter kampen var Brøndby-chefen nødt til at undskylde.

- Det var min fejl. Det var mig, der begik den fejl, at jeg tog fejl af numrene, og det er selvfølgelig noget lort, siger han til bold.dk.

Til samme medie forklarer Frederiksen, at valget stod mellem at skifte Yousef Salech ind i stedet for enten Marko Divkovic eller Mathias Kvistgaarden.

Dommeren viste ham sedlen

Trænerteamet var blevet enige om at tage Divkovic ud, men på udskiftningstavlen stod der altså nummer 36.

Og Divkovic spiller altså med nummer 24...

- Først tror jeg, at det er dommeren, der har lavet en fejl, men da han så viste mig sedlen, måtte jeg jo konstatere, at det var Kvistgaardens nummer, der stod på, forklarer Frederiksen.

Brøndbys cheftræner så først, at det var Kvistgaarden, der blev skiftet ud, da den unge angriber havde passeret sidelinjen. Så selvom Frederiksen gerne ville lave det om, var det for sent ifølge reglerne.

Den komiske episode fik dog ikke de store konsekvenser for hjemmeholdet, da de søndag aften vandt 2-0 hjemme over OB.

En sejr, der gjorde fynboernes krise endnu større, og som har fået TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker til at kalde på en trænerfyring. Læs mere her.