Eksperter er målløse efter stjernes skalle på dansker

Fodboldeksperterne Gary Neville og Jamie Carragher har svært ved at forstå, hvorfor Liverpools nyindkøb reagerede så voldsomt.

Joachim Andersen var nok en gang i fokus, da Crystal Palace snuppede et flot point på udebane mod Liverpool mandag aften.

Den danske landsholdsspiller spillede en stor kamp på Anfield, og så blev han utrolig kampafgørende, da han fremtvang et rødt kort hos Liverpools nye stjerneangriber, 23-årige Darwin Nunez.

26-årige Andersen puffede til Nunez efter en lille infight inde i feltet, og den uruguayanske profil kunne ikke styre sig. Han vendte sig om, nikkede danskeren en skalle og blev sendt i omklædningsrummet af kampens dommer.

- Det er et øjeblik af vanvid. Det er en ordentlig skalle, som Andersen kommer til at mærke, siger fodboldekspert Gary Neville, der har en lang fortid som Manchester United-spiller, i Sky Sports-studiet.

- Vi ved ikke, hvorfor Nunez gjorde det. Jeg lavede to eller tre ting i den kategori i løbet af min karriere. Vi ved ikke, hvorfor vi reagerer på den måde. Vi aner det ikke. Vi går af banen og tænker: 'Hvad har jeg lige gjort?'. Når du blev sendt ud på den måde, er det jordens mest ensomme sted.

Over sommeren købte Liverpool angriberen i dyre domme, og i mandagens kamp havde klubben i høj grad brug for ham, da ingen andre offensivspillere var til rådighed ude på bænken.

Et mareridt for spilleren og Klopp

Ud over det var Liverpool sågar bagud 1-0, så det røde kort var på alle måde upassende, hvilket Liverpool-træner Jürgen Klopp også påpegede efter kampen.

Den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher, der lige som Gary Neville er ekspert hos Sky Sports, begræder også situationen på vegne af både Nunez og resten af Liverpool-truppen.

- Det er en mareridtsstart for ham som spiller i Liverpool. Det er et mareridt for Jürgen Klopp, der forsøger at integrere ham på et nyt hold.

- Det reelle problem var faktisk ikke mandag aften, men problemet er nærmere, hvor lang tid der vil gå, før han er tilbage på holdet. Han vil jo højst sandsynligt være ude på bænken, når karantænen fra det røde kort er ophævet, og så kan der altså gå fem eller seks uger, før vi ser ham tilbage i Liverpools startopstilling.

Trods det røde kort reagerede Liverpool fornemt og tilkæmpede sig 1-1, men isoleret sig var et uafgjort resultat hjemme på Anfield en skuffende omgang.

Da det heller ikke blev til en sejr i første runde, efterlader det Liverpool langt nede i Premier League-tabellen: