Fodbold

Viborg-træner tror på sensation - har et es i ærmet

Viborg måtte undvære flere spillere i første kamp mod West Ham, men det kan blive en fordel i returopgøret.

Torsdag aften led Viborg et 3-1-nederlag til West Ham i det første af to playoffopgør, hvor en plads i Europa Conference League-gruppespillet er på højkant.

Selv om resultatet gør, at Viborgs chancer for avancement er mindsket, tror cheftræner Jacob Friis stadig, at hans mandskab kan levere overraskelsen i returkampen næste torsdag.

Det fastslår han på pressemødet efter nederlaget til West Ham.

- Ja, vi har en chance. Det er en del sværere nu, men det er ikke umuligt. Vi har en god hjemmebane med en stærk atmosfære.

- Jeg kan forestille mig mange ting inde i mit hoved. Eksempelvis at vi er foran med 1-0 efter ti minutter, og så er det hele pludselig åbent igen. Vi er bestemt i live, lyder det fra Friis.

Har et es i ærmet til returopgør

Ibrahim Said og Alassana Jatta kunne ikke rejse med til opgøret på London Stadium grundet særlige, engelske indrejseregler for ikke-EU-borgere.

Dette kan dog vise sig alligevel at blive vendt til noget positivt ved returopgøret, for Jacob Friis tror på, at Said kan blive en joker.

- Jeg tror da lige, at West Ham skal stå lidt på tæer. Det kan godt være, at de lukker ham ned, men de får det ikke foræret, for han har nogle spidskompetencer inden for det fysiske, hvor de jo overmatcher os næsten hele vejen rundt.

20-årige Said har i indeværende sæson scoret én gang i Europa Conference League, da Viborg slog Suduva.

Returkampen spilles næste torsdag med kampstart klokken 18 i Viborg.