Fodbold

Derfor bliver stjerne kun brugt som indskifter

Efter ugers spekulationer antyder Atléticos træner, Diego Simeone, hvad der reelt har været en offentlig hemmelighed.

Den franske angriber Antoine Griezmann ​er centrum for et besynderlig situation.

Selvom hans niveau berettiger ham til en startplads i Atlético Madrid, må Griezmann nøjes med sporadiske minutter som indskifter

Der har været spekuleret en del om årsagen, og nu giver klubbens træner, Diego Simeone, et spekulativt svar på, hvad en række medier de senere uger har skrevet.

- I har kendt mig her i 10 år. Jeg er en mand af klubben og vil altid være det, svarede han på spørgsmålet omkring, hvorfor Griezmann kun bliver brugt som indskifter, ifølge Sport ES.

Mange har tolket trænerens svar som en bekræftelse på, at Atlético ikke ønsker at aktivere den købsklausul, der er hos Griezmann, som lige nu er lejet ud fra FC Barcelona.

Hovedstadsklubben har, ifølge en række medier, en aftale med Barcelona om, at hvis Griezmann spiller mere end 30 minutter i halvdelen af kampene i denne sæson, skal Atlético betale Barcelona 40 millioner euro.

Det ønsker Simeones mandskab at undgå, og derfor er Griezmann kun blevet brugt som indskifter indtil videre i denne sæson.

I sæsonens første tre kampe er han blevet skiftet ind med knap en halv time tilbage. Alligevel har han scoret to gange i tre kampe.

Griezmann kom til FC Barcelona fra netop Atlético Madrid i sommeren 2019 i en kæmpe handel, men blev aldrig en succes i Catalonien.

Derfor blev han sidste sommer sendt tilbage til Madrid på leje, og det er han altså også i denne sæson.

Franskmandens kontrakt med FC Barcelona udløbet i sommeren 2024.