Fodbold

Skandaløse scener inden FCK-kamp i Dortmund

Der opstod ballade på stadion før FC Københavns Champions League-kamp ude mod Dortmund.

Kast med romerlys, uro og ballade har forstyrret optakten til FC Københavns kamp i Champions League ude mod Borussia Dortmund.

Inde på stadion opstod der ballade, da tilskuere fra en af de tyske tribuner skød romerlys efter FCK-fansene, som svarede igen med fyrværkeri.

Noget af pyroteknikken ramte også ind på banen på Signal Iduna Park, og stadionspeakeren påtalte det med det samme.

Politiet kom straks ind på stadion og fik sat en stopper for uroen og er fortsat talstærkt til stede med lidt under en time til kampstart.

Efter en næsten en halv time uden uro tændte FCK-fansene op for et hav af romerlys. To romerlys blev affyret op i luften og landede inde på banen.

Romerlysene blev dog straks slukket og fjernet af stadionpersonale, så kampen kort efter kunne fløjtes i gang efter de kaotiske scener, der kan få et efterspil for begge klubber.

Der er omkring 3500 FCK-fans til stede på stadion. I alt forventes der lidt over 70.000 tilskuere til kampen.

Mandag aften var der også uro i Dortmund, da fodboldfans med tilhørsforhold til Brøndby havde taget turen hele vejen til Tyskland for at lave ballade.

Fans af Brøndby og Dortmund gik rundt sammen i en større gruppe i byen og angreb FCK-fans på pladsen Alter Markt i den centrale bydel.