Fodbold

Ny video sår tvivl om afgørende beslutning

Juventus-træner Massimiliano Allegri taler også om Antonio Candrevas rolle ved Juventus-målet, der blev annulleret for offside.

Offside eller ikke offside. Det ville være synd at sige, at det er første gang, at netop dét spørgsmål bliver stillet i fodbold.

Denne gang medfølger der dog en ekstra faktor i det hyppigt stillede spørgsmål: Var videomaterialet godt nok til at fratage Juventus sin 3-2-scoring mod Salernitana dybt inde i dommerens tillægstid? En tillægstid, der vil blive husket for tumult og fire røde kort.

Efter en VAR-gennemgang annullerede dommerteamet ført an af Matteo Marcenaro scoringen fra Arkadiusz Milik, da Leonardo Bonucci var offside.

Video fra fan giver ny vinkel

Efter kampen er der kommet en video frem på de sociale medier fra tilskuerrækkerne på Allianz Stadium, der viser noget, ingen på det officielle feed kunne se.

Her ser det ud til, at Salernitanas Antonio Candreva måske er med til at ophæve offsiden tæt ved hjørneflaget et stykke væk fra begivenhederne. Den video vil Juventus-træner Massimiliano Allegri gerne have haft med i dommernes bevismateriale.

- Det eneste er, at jeg gerne vil se videoen igen. Antonio Candreva er tæt på hjørnet, og vi har ikke set den video. Hvad nu hvis han holder alle inde? Vi har ikke den video, ingen har den, så jeg ved det ikke, siger Allegri, der fik rødt kort efter episoden, på pressemødet søndag aften.

Her benyttede han også muligheden for at tage dommerteamet i forsvar.

- Dommere skal lades være i fred – hovedpersonerne er fodboldspillerne. Vi har 10-15 gode dommere i Italien.

Juventus vs. Salernitana
2-2
FT
  1. 18' MålAntonio CandrevaAssist: Pasquale Mazzocchi
  2. 45' MålKrzysztof PiatekStraffespark
  3. 51' MålGleison BremerAssist: Filip Kostic
  4. 90' MålLeonardo Bonucci
  5. 90' Rødt kort ved to gule kortArkadiusz Milik
  6. 90' Rødt kortFederico Fazio
  7. 90' Rødt kortMassimiliano Allegri
  8. 90' Rødt kortJuan Cuadrado