Fodbold

Dolberg havde indstillet sig på et år mere i Nice

Kasper Dolberg kunne ikke sige nej, da muligheden for at skifte til Sevilla opstod.

Landsholdsprofilen Kasper Dolberg tog denne sommer en stor beslutning.

Den danske angriber valgte således at skifte fra franske Nice til spanske Sevilla i slutningen af transfervinduet, og skiftet til Spanien kom lidt ud af ingenting.

Dolberg havde dog heller ikke selv regnet med, at han lige pludselig skulle til storklubben:

- Efter landskampen i Frankrig tog jeg til Nice og blev opereret i skulderen. Så hele sommeren har jeg kørt min genoptræning dernede og indstillet mig på, at jeg skulle være der et år mere, siger han og uddyber:

- Genoptræningen gik rigtig godt, og jeg blev klar før tid. Men så kom den her mulighed, og det skulle jeg ikke tænke særlig meget over. Det er en kæmpe klub, og jeg har altid drømt om at spille i den spanske liga. Og især for et hold som Sevilla. Jeg er meget stolt over, det kunne lade sig gøre, og jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til, hvordan det hele bliver, siger den 24-årige spydspids.

Kasper Dolberg blev skadet efter en times spil i Nations League-landskampen mod Frankrig tilbage den 3. juni.

Inden da havde han været på bænken i samtlige minutter af de tre klubkampe i Nice inden landskampspausen.

"Jeg føler mig klar nu"

Skaden betød, at Dolberg ikke var med i opstarten for Nice, og derfor var hans første fodboldminutter den halve time, han fik mod Barcelona den 3. september, da han debuterede for Sevilla.

Han fik også en halv time i den efterfølgende kamp mod Manchester City i Champions League, mens danskeren i weekenden sad på bænken i hele kampen mod Martin Braithwaites Espanyol.

- Jeg kom fra en skade, og jeg har ikke spillet fodbold i tre måneder, så selvfølgelig har jeg skullet bygges op. Min første fulde træning med holdet var min første dag i Sevilla, så det er noget, der tager tid, når man har været ude så længe, som jeg har.

- Men jeg føler, jeg er et godt sted nu, og jeg kan mærke, min krop har det meget bedre, så jeg føler mig klar, siger Kasper Dolberg.

Dolberg, Delaney og Sevilla møder FCK i Champions League i Parken onsdag aften klokken 21.

Både danskerne og spanierne fik en dårlig start på den europæiske klubturnering, hvilket blot gør onsdagens brag mere betydningsfuldt.

Champions League Grp. G

Champions League Grp. G
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
16420142+1214
26231105+59
36123612-65
46033112-113