Fodbold

Nu kan fans få fjernet forhadt spillers tryk

Espanyol-fans, der nåede at købe en ny trøje med R.D.T. trykt på ryggen, kan få det fjernet - og skifte det ud med for eksempel Braithwaite-tryk.

Raul de Tomas kunne fra tirsdag kalde sig for tidligere Espanyol-stjerne i takt med, at han er gået fra at have en heltestatus til at være en skurk og et hadet objekt i Barcelona-klubben.

Tirsdag meddelte klubben salget af den spanske landsholdsspiller, der længe havde sat sig selv over klubben, og nu er der endnu en udvikling i sagaen.

Fans kan i fanshoppen kvit og frit få fjernet deres R.D.T.-tryk med nummer 11 på ryggen, såfremt de har købt denne sæsons Espanyol-trøje. Det skriver fanmediet Pericos Marca. En historie, der er gengivet af den store sportsavis Mundo Deportivo.

Koldt farvel

Espanyols manglende kærlighed til Raul de Tomas blev tydelig, da de annoncerede salget af spilleren til Rayo Vallecano tirsdag.

Her spildte de ikke mange linjer på pressemeddelelsen:

- RCD Espanyol og Rayo Vallecano er nået til enighed om en transfer af angriber Raul de Tomas til klubben i Madrid. Dermed slutter De Tomas’ tid som spiller i blåt og hvidt, skrev de.

Ønskede hverken at spille eller træne

Ifølge en spansk journalist, der følger Espanyol tæt, forlangte den forhenværende profil forskelsbehandling.

- Han ønskede hverken at spille eller træne, fordi han gerne ville væk, men han fandt ingen klub. Han var den klart største profil inden, så da Braithwaite kom i stedet for, blev Espanyol-fansene virkelig glade, fortalte Toni Padilla, fodboldredaktør for den catalanske avis Diari ARA, som følger både Espanyol og FC Barcelona tæt, til TV 2 SPORT.

Raul de Tomas scorede 44 mål i 85 kampe for Espanyol fordelt over tre sæsoner.