FCK- og Brøndby-fans i voldsomt sammenstød på Fyn

Der er indtil videre ingen meldinger om tilskadekomne og heller ingen anholdelser.

Brøndby spillede klokken 16 i Viborg. FC København i Herning klokken 18.

Nogle timer efter deres kampe stødte fangrupper sammen på Rønninge rasteplads mellem Odense og Nyborg. Det bekræfter vagtchef ved Fyns Politi, Peter Vestergaard.

FC København skriver på Twitter, at klubben har fået mange meldinger om, at tilfældige FCK-fans og deres busser blev overfaldet, men det kan Peter Vestergaard hverken be- eller afkræfte.

- Det kan være arrangeret. Det kan være, at den ene fandt den anden. FCK'erne var på rastepladsen først, og det ender i slagsmål, siger han til TV 2 SPORT.

FCK-fanklub: Vi blev angrebet

F.C. København Fan Club har søndag nat lavet en opdatering på Facebook, hvor de gør det klart, at det - ifølge FCK's fanklub - var maskerede Brøndby-fans, der angreb FCK-busser.

Fanklubben forklarer, at man valgte at køre fra ved den fynske rasteplads ved Rønninge, fordi Storebæltsbroen var midlertidig lukket. På den måde ville man afværge en mulig konfrontation med Brøndbys fans, hvis alle busser endte med at holde i samme kø tæt på hinanden ved Storebæltsbroen.

- Politiet spærrede indkørslen til rastepladsen med to patruljevogne. Af uforklarlige årsager fik en enkelt Brøndby-bus tvunget sig adgang gennem afspærringen og kunne derefter angribe busserne med F.C. København-fans. Heldigvis kom ingen til skade under angrebet og situation kom relativt hurtigt under kontrol, skriver F.C. København Fan Club.

Flere videoer på Twitter viser billeder fra sammenstødet. Her går flere meldinger også på, at det er Brøndby-tilhængere, der angriber FCK-busser, om end det ikke er bekræftet fra politiets side.

Ingen anholdte

Vagtchefen hos Fyns Politi meddelte søndag aften, at han ikke havde meldinger om tilskadekomne.

TV 2 SPORT har mandag morgen forsøgt at få en uddybende kommentar til episoden på baggrund af opdateringen fra FCK's fanklub, men det har endnu ikke været muligt.

Politiet satte i øvrigt efter og fangede nogle af busserne ved Nyborg, men der er hverken blevet anholdt eller sigtet nogen personer.

TV 2 SPORT har også forsøgt at få en kommentar fra Brøndby.

Endnu et sammenstød i rækken

For mindre end to uger siden var der også sammenstød mellem klubbernes fans, da FCK spillede Champions League-kamp i Dortmund.

Ved den lejlighed angreb Brøndby- og Dortmund-fans i samlet flok nogle FCK-fans.

I august var der uroligheder på Brøndbys fanafsnit under Superliga-kampen mod FCK i Parken. Her blev der smadret plastiksæder og kastet med kanonslag. Mindst ti Brøndby-fans fik efterfølgende karantæne.

TV 2 har mandag morgen forgæves forsøgt at få en opdatering fra Fyns Politi.