Nations League

England i stor fiasko

England rykker ned i den næstbedste Nations League-række efter endnu et nederlag.

Skuffelsen lyste ud af øjnene på de engelske spillere. Og det var der god grund til.

Efter endnu et skuffende resultat mod Italien fredag aften er de engelske stjerner nu sikret nedrykning til den næstbedste række i Nations League, selvom der fortsat resterer en spillerunde.

Italien vs. England
1-0
FT
  1. 68' MålGiacomo RaspadoriAssist: Leonardo Bonucci

Fredagens kamp endte med et nederlag på 0-1. Havde England blot fået et enkelt point med fra Italien, var de stadig i spil til at blive oppe blandt de bedste nationer.

Med nederlaget er håbet dog ude for englænderne, der blot har fået to point i fem kampe.

UEFA Nations League A Grp. 3

UEFA Nations League A Grp. 3
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1632187+111
2631285+310
36141119+27
46033410-63

Sådan forløb kampen

Af Ritzau

Giacomo Raspadoris scoring midt i anden halvleg blev afgørende i en flad forestilling, der kun livede op til sidst, og hvor især gæsterne leverede en trist og fantasiforladt indsats.

Fem kampe i Nations League har kun givet englænderne to point. Og de spillede heller ikke mod Italien som et hold med den store tro på egne evner.

I offensiven var Raheem Sterling og Harry Kane isoleret mod det italienske forsvar og kom ikke frem til ret meget. Der manglede bevægelse, og det blev for alvor kritisk, da Italien bragte sig foran i anden halvleg.

Raspadori modtog en lang aflevering fra Leonardo Bonucci, tog et par fikse træk forbi en tung Kyle Walker og huggede bolden over i det lange hjørne.

En smuk scoring af den 22-årige Napoli-angriber, som dermed gav det italienske hold en fin skalp midt i et generationsskifte.