Fodbold

Schmeichel benægter historie fra fransk medie

Kasper Schmeichel giver ikke meget for den negative omtale, han har fået i franske medier.

Det har ikke ligefrem været positive vinde, der har blæst over Kasper Schmeichel, efter at han i sommer skiftede Leicester ud med Nice.

For danskeren har haft det svært, og ifølge det franske medie RMC har det ikke kun været på banen.

Jeg har døjet med en brækket tå den sidste måneds tid

Kasper Schmeichel, fodboldmålmand

Mediet skriver, at målmanden på flere områder har gjort sig uheldigt bemærket siden sin ankomst - blandt andet ved at komme for sent til træning.

Det har dog ikke noget på sig, fortæller Kasper Schmeichel efter Nations League-kamp mod Kroatien torsdag.

Er du kommet for sent?

- Ja, men det er ti år siden, da jeg kørte galt.

Kasper Schmeichel fortæller, at han ikke selv har lagt mærke til historierne, der de seneste dage har floreret i de franske medier.

- Jeg tror, I kender mig godt nok til at vide, at jeg ikke er typen, der læser sladder. Jeg ved ikke engang, hvad der står, så jeg kan ikke forholde mig til det, siger danskeren, der alligevel giver et svar på anklagerne om manglende professionalisme:

- Jeg forholder mig til, at jeg har spillet i 19 år nu, og jeg tror, hvis du ringer samtlige trænere op, kan de tale min sag for at være det måske mest professionelle menneske, de kender.

Har kæmpet med skade

Kasper Schmeichel har indtil nu vogtet målet ni gange for Nice, mens han tre gange har været henvist til bænken. Det har blandt andet været på grund af en skade, fortæller han.

Er du tilfreds med din start i Nice i forhold til spilletiden?

- Ja, altså jeg har døjet med en brækket tå den sidste måneds tid, så det har været lidt problematisk, men spillemæssigt er jeg meget tilfreds, siger den 35-årige dansker og forsikrer, at han ikke er bekymret for det kommende VM.

Kasper Schmeichel har i løbet af sin korte tid i Nice også fået en del kritik for sine præstationer i målet. Det skete blandt andet efter en kamp i Conference League mod Maccabi Tel-Aviv, hvor han mildest talt fik en lunken modtagelse i de franske medier.

Torsdag aften havde Kasper Schmeichel en tung aften sammen med resten af det danske landshold, da det blev til et 1-2-nederlag til Kroatien i Zagreb.

UEFA Nations League A Grp. 1

UEFA Nations League A Grp. 1
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1641186+213
2640295+412
3612357-25
46114610-44