Fodbold

'AC'-konkurrent skal opereres - ude i flere måneder

Andreas Christensen har fået betydeligt kortere vej til startopstillingen i FC Barcelona.

Fredag måtte Barcelona-spilleren Ronald Araujo udgå i en landskamp for Uruguay efter blot tre minutter.

Forsvarsspilleren tog sig til sin højre lyske og var tydeligt i smerter.

Derfor blev han hurtigt sendt hjem til Barcelona, der siden har undersøgt Araujo. Nu viser det sig, at en operation er nødvendig, før Araujo kan komme tilbage på banen.

Det spanske medie AS skriver, at Barca-spilleren står over for en pause på ti uger, hvorfor det må antages, at han er yderst tvivlsom til VM, der sparkes i gang 20. november.

Araujo skal på operationsbordet i Finland onsdag, hvor en speciallæge har fået ansvaret, oplyser Barcelona mandag. Flere fra Barcelonas medicinske stab vil også være til stede.

Godt nyt for 'AC'

Hvis man lidt kynisk tager de danske briller på, er skaden til Araujo umiddelbart en god nyhed for Andreas Christensen.

'AC' og Araujo er til daglig direkte konkurrenter i Barcelona, da begge har deres foretrukne position i højre side af midterforsvaret.

I seneste LaLiga-kamp blev Andreas Christensen også henvist til bænken af netop Araujo, der blev foretrukket af klubbens cheftræner Xavi.

TV 2 SPORTs fodboldekspert Morten Bruun har tidligere nævnt, at 'AC' kunne forvente at spille cirka hver anden kamp for Barcelona frem mod VM. Den procentdel må nu antages at blive forhøjet.

Barcelona-spilleren Jules Koundé, der primært spiller midterforsvar og højre back, er også ramt af en skade. Han måtte udgå efter 23 minutter af Frankrigs Nations League-kamp mod Østrig torsdag.

Han tog sig til låret og er ude på ubestemt tid.