Danmarks VM-modstander hyldes i Doha: - Helt vanvittigt

Anis Ben Slimane er overvældet over den opbakning, det tunesiske fodboldlandshold har fået forud for VM.

På et helt almindeligt træningspas torsdag aften i Doha var det svært at komme til, hvis man ville snakke med tunesiske spillere.

Og når der først blev givet tilladelse, var der ikke plads til mange spørgsmål, før Tunesiens pressemand prikkede journalisterne på skulderen.

For Tunesiens VM-spillere er eftertragtede og har allerede modtaget kolossal støtte, selvom de først åbner VM på tirsdag mod Danmark.

- Det var helt fantastisk. Tunesien er et stort fodboldland. Alle elsker fodbold og at se fodbold. Så den støtte, vi fik allerede fra dag et af, da vi landede, var helt vanvittig, og det gør bare, at man glæder sig endnu mere til at spille, siger Anis Ben Slimane til TV 2 SPORT.

Midtbanespilleren, der til daglig udfolder sig på danske stadions i Brøndby-trøjen, taler om den modtagelse, holdet fik, da de ankom til Doha tirsdag.

Mens de var på vej til hotellet i spillerbussen, sværmede det nemlig med fans.

Fire danske fans tog imod dansk landshold

Kontrasten er stor, hvis man sammenligner med opbakningen til andre VM-nationer – inklusive Danmark. Da det danske landshold ankom til hotellet i udkanten af Doha tirsdag aften, var der mødt fire fans op.

Nu håber Slimane, at Tunesien kan gengælde den flotte opbakning med resultater på banen. Han ved dog, at det bliver svært i en gruppe bestående af Danmark, Frankrig og Australien.

- Vores plan og mål er at overraske alle. Jeg tror ikke, der er nogen, der kigger på den gruppe og tror, at Tunesien går videre. Men vi har en klar plan og strategi, og vi vil rigtig gerne videre fra gruppen.

Slimane og Tunesien åbner VM med en kamp mod Danmark på tirsdag klokken 14.00.