Her sender engelsk stjerne særlig hilsen

Jack Grealish sendte en hilsen fra Qatar til den blå del af Manchester.

- ”Lav’ ormen’”.

Jack Grealish brød sig ikke om ideen til at starte med.

- Jeg kan blive skadet ved at lave den jubelscene, sagde Grealish grinende.

Før slutrundens begyndelse, gik en drøm i opfyldelse for den 11-årige England og Manchester City-fan Finlay, da han mødtes med sit store idol Jack Grealish på klubbens træningsanlæg.

Finlay er født med spastisk lammelse, men det har ikke afholdt ham fra at spille fodbold for Citys hold for handikappede børn. Det fremgår af en video, Premier League har delt på Twitter.

Sammen nåede de frem til det kompromis, at næste gang den engelske landsholdsspiller kom på tavlen, skulle han lave en bølge med armene. En jubelscene, som den tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge er særligt kendt for.

Jack Grealish holdt sit løfte i Englands storsejr på 6-2 over Iran, hvor Grealish efter sin scoring lavede fejringen efter Finlays ønske, hvorefter han pegede to fingre i luften.

Se målet og fejringen øverst i artiklen.

Har sygdommen tæt på livet

Grealish kender om nogen til konsekvenserne ved spastisk lammelse, da hans 19-årige søster, Hollie, lever med sygdommen.

Det har Grealish aldrig lagt skjul på. Tværtimod. Og det har været en stor inspirationskilde for Finlay.

- Jeg er vild med måden, du behandler din søster på. Hun er altid ved din side, skriver Finlay i brevet til sit forbillede, Grealish.

- Jeg ville ønske, at der var flere mennesker som dig i verden, der behandler handikappede mennesker som alle andre. Det gør mig glad, at du, som professionel fodboldspiller, ved, hvad det vil sige at bo sammen med en person med spastisk lammelse.

Finlay modtog oven i hatten en signeret City-trøje.

VM gruppe B

VM gruppe B
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1321092+77
2312021+15
3310247-33
4301216-51