VM fodbold

Ekspert blåstempler Danmarks indsats

TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker godkender Danmarks præstation mod Tunesien, selvom han havde håbet på mere.

Det blev ikke 4-0, som mange danske fans ellers længe har sunget om, da Danmark tirsdag eftermiddag indledte VM.

I stedet måtte Danmark nøjes med 0-0 mod Tunesien, og det faktum ærgrer TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker, der alligevel blåstempler landsholdets præstation.

- Selvom det ikke blev en sejr, synes jeg ikke, at indsatsen var skuffende. Jeg synes godt, at Danmark kan være indsatsen bekendt. Energien er der, og Hjulmand forsøger undervejs at finde løsninger.

- Meget af det her handler om, at Tunesien var rigtig godt forberedte og gjorde det svært for de danske spillere. Jeg synes, at Tunesien spillede lige så godt som Danmark. De fik lidt en halvleg hver, fortæller Junker.

"Fire point kan være nok"

Det faktum, at Danmark ikke fik tre point, åbner op for flere scenarier, vurderer Mads Junker. Der er ikke råd til flere uventede pointtab nu.

- Nu ved vi, at vi i hvert fald skal slå Australien. Det kan sagtens være, at fire point kan være nok for at gå videre, men der kan komme flere ting i spil. Kampen mod Frankrig bliver også ekstra vigtig, da ét point her nu vil gavne ekstra meget. Vi må heller ikke tabe for stort mod Frankrig, da målscoren også er vigtig, siger Mads Junker.

VM gruppe D

VM gruppe D
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1320163+36
2320134-16
331111104
4301213-21

Næste opgave for Danmark er på lørdag, hvor Frankrig venter. Kampstart er klokken 17:00, og opgøret kan ses direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.

Netop Frankrig spiller sin første kamp ved VM her til aften (tirsdag, red.). Det er klokken 20:00, og modstanderen er Australien. Også den kamp kan ses på både PLAY og TV 2.