Fodbold

Ekspert giver sit bud på Ronaldos næste destination

37-årige Cristiano Ronaldo er officielt klubløs.

Cristiano Ronaldo er fortid i Manchester United et halvt år før tid. Det offentliggjorde den engelske storklub tirsdag aften midt under VM.

Portugiseren har helt sikkert sit fokus rettet mod VM i Qatar lige nu, men når det er slut, skal han have fundet sig en ny arbejdsgiver.

Og hvor bliver det så henne? Det har TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker et bud på:

- Jeg vil ikke være overrasket, hvis han spiller i MLS (den amerikanske liga, Red.) efter jul, lyder det indledningsvist fra Junker:

- Jeg vurderer, at det vil give bedst mening for ham at tage til MLS. Ligesom Gareth Bale, Thierry Henry og Steven Gerrard tidligere har gjort. Ronaldo har lige nu niveau til at spille i suptop-klubber. Vi så, at Ronaldo til sidst spillede mere Europa League end Premier League, og der tror jeg ikke, han ser sig selv.

- Derfor tror jeg, det vil være fint for ham at komme til USA. Der kommer han heller ikke til at blive forholdt, at han niveaumæssigt er ved at falde igennem.

Ronaldos niveau er til West Ham

Fodboldeksperten forventer ikke at se ham i en anden europæisk topklub. Niveauet rækker simpelthen ikke til det, vurderer Junker.

- Lige nu er Ronaldos reelle niveau måske til klubber som West Ham, Villarreal og Lazio. Men han kan nok ikke se sig selv spille for klubber som dem. Hans navn vil heller ikke passe ind.

United offentliggjorde skilsmissen med Ronaldo i et kort statement, hvori der ikke fremgik de store forklaringer.

Det er dog utvivlsomt på bagkant af et opsigtsvækkende interview kort før VM fra Ronaldo, hvor han skød med skarpt efter klubben og dens manager, Erik ten Hag.