VM fodbold

Skadet iransk målmand har fået sin dom

Irans førstemålmand, Alireza Beiranvand, har brækket næsen og desuden pådraget sig en alvorlig hjernerystelse.

Det var grimme scener, som udspillede sig i mandagens første VM-kamp mellem Iran og England.

I kampens begyndelse ville den iranske målmand Alireza Beiranvand nå ud til et indlæg i feltet, men endte med at brage hovedet direkte sammen med sin holdkammerat Majid Hosseini.

Alireza Beiranvand var groggy og modtog længe behandling liggende på græsset, mens han blødte fra næsen. Han forsøgte at fortsætte, men måtte lade sig udskifte efter blot 20 minutters spil.

Efter det uhyggelige sammenstød blev den iranske førstemålmand kørt på hospitalet, og dagen derpå har Alireza Beiranvand modtaget dommen over skaden:

Ifølge Irans landstræner, Carlos Queiroz, har målmanden brækket næsen og desuden pådraget sig en alvorlig hjernerystelse.

Det skriver mediet RMC Sport.

Dermed går Alireza Beiranvand efter al sandsynlighed glip af Irans resterende kampe i VM-turneringen i Qatar.

Scorede efter behag

Majid Hosseini var i stand til at fortsætte, men Iran var tvunget til at skifte ud på målmandsposten, hvor reservemålmanden Hossein Hosseini kom på banen.

Det blev dog langt fra den ønskede VM-debut for den 30-årige keeper.

I de resterende del af kampen scorede England nærmest efter behag og passerede Hossein Hosseini hele seks gange til slutresultatet 6-2.

Iran skal fredag forsøge at få de første point i gruppe B, når landsholdet møder Wales i den tidlige VM-kamp fra klokken 11.00.