- Sjovt for Ronaldo, men ikke for mig

Bruno Fernandes forklarer nu, hvorfor han reagerede så koldt på klippet med Cristiano Ronaldo i Portugals omklædningsrum.

Onsdag eftermiddag blev der bundet en sløjfe på snakken om en af de mest omtalte videoer op til VM.

Det er naturligvis klippet fra Portugals omklædningsrum, hvor der ser ud til at være særdeles dårlig stemning mellem Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes. Sidstnævnte erkender nu, at reaktionen skyldtes hans humør.

- Jeg reagerede ikke ondt. Jeg var to timer forsinket i fly, og mit humør var ikke så godt som hans. Han havde sit eget fly, men denne gang kunne jeg ikke komme med ham, og jeg var nødt til at flyve med et normalt fly. For ham var det sjovt, men ikke for mig, siger Bruno Fernandes.

Klippet af de to stjerner er gået verden rundt og har givet anledning til snak om, hvorvidt Manchester United-stjernen Bruno Fernandes ikke kan lide den nu tidligere United-spiller Cristiano Ronaldo.

De rygter afviser Fernandes prompte. Der er stor indbyrdes respekt mellem de to, fastslår han.

Da Bruno Fernandes satte sig i stolen onsdag, var nyheden om Ronaldos Manchester United-exit ikke en gang et døgn gammel.