Så tæt var Real-stjerne på drømmemål i sidste minut

Det var VM-slutrundens fjerde 0-0-kamp.

Der var drysset rigtig meget stjernestøv ned over torsdagens anden VM-kamp.

Med store navne som Federico Valverde, Darwin Núñez, Luis Suárez og Heung-min Son var der bagt op til et brag af en kamp, da Uruguay og Sydkorea tog hul på pulje H. Sådan gik det dog ikke til.

Intensiteten var der ikke en finger at sætte på, men spillet var ikke noget at råbe hurra for. Førstnævnte var dog centimeter fra et sandt drømmemål i kampens sidste minut af den ordinære spilletid, da Real Madrid-stjernen Valverde drønede et langskud på stolpen.

Uruguay vs. Sydkorea
0-0
Ft

I en gruppe, hvor alle fire hold reelt er realistiske bud på videre avancement, lever de to hold nok fint med et kryds i dagens forestilling. Klokken 17.00 torsdag eftermiddag spiller Portugal mod Ghana.

VM gruppe H

VM gruppe H
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1320164+26
231114404
331112204
4310257-23

Sådan forløb kampen

Af Ritzau

Sydkorea startede energisk, og Uruguay kom lidt på hælene. Men så faldt sydkoreanerne lidt længere tilbage på banen, og det gav mulighed for et uruguayansk overtag.

Darwin Nunez var først tæt på i en periode med et vedholdende uruguayansk pres, men cirka ti minutter før pausen missede Hwang Ui-jo så en stor chance i den anden ende.

Første halvleg sluttede så af med et par muligheder til Uruguay. Tættest på var veteranforsvareren Diego Godin, der headede bolden på stolpen efter et hjørnespark.

Uruguay måtte nøjes med et point mod Sydkorea, selvom sydamerikanerne havde flere store chancer og ramte træværket to gange. Video: Bo Bentsen

Anden halvleg blev en taktisk og lettere låst affære. Uruguay var mest på bolden, men havde svært ved at skabe chancer, mens Son Heung-min som forventet var Sydkoreas bedste bud på én, der kunne gøre en forskel.

Men hverken Tottenham-stjernen eller en af Uruguays mange profiler blev altså kampafgørende. Begge hold gik lidt i stå, når de nærmede sig modstanderens felt.

Det prøvede Federico Valverde at råde bod på. Med et drøn fra distancen sendte Real Madrid-spilleren bolden på ydersiden af stolpen et par minutter før tid, men tættere kom det altså ikke på en scoring.

Portugal og Ghana mødes klokken 17 i den anden kamp i gruppe H.