VM fodbold

Real-stjerne i spil til uvant rolle mod Danmark

Den 20-årige Real Madrid-spiller kan få VM-debut i opgøret mod Danmark.

De forsvarende verdensmestre fra Frankrig er hårdt ramt af skader.

I 4-1-sejren over Australien måtte backen Lucas Hernández udgå undervejs, og det tvinger muligvis den franske landstræner, Didier Deschamps, til at afprøve sine mange stjerner på uvante positioner i lørdagens kamp mod Danmark.

På et pressemøde blev det luftet, at Eduardo Camavinga, der normalt huserer på Real Madrids midtbane, skal spille venstre back. Det oplyser det franske medie RMC Sport.

De franske reserver spillede onsdag en testkamp mod et lokalt qatarsk hold. Her prøvede Camavinga kræfter med den uvante defensive position, og det slap han godt fra, fortæller holdkammerat Mattéo Guendouzi.

- Vi har ikke mange spillere, der kan spille Hernández’ position. Camavinga har lidt erfaring som back, og i vores testkamp forleden gjorde han det godt. Han scorede ovenikøbet et forrygende mål. Det skal nok gå godt, siger Guendouzi til Maxifoot.

Et ramt fransk landshold

Først røg N'golo Kanté og Paul Pogba. Allerede der stod det klart, at Frankrigs hold havde mistet to profiler.

Siden blev både Presnel Kimpempe, Christopher Nkunku og Ballon d'Or-vinder Karim Benzema skadet.

- Der har været skade efter skade. Der er stadig mange dygtige unge spillere, men vi må satse på flere spillere uden særlig meget erfaring, så det er bekymrende for den franske trup, sagde Selina Sykes, journalist for FRANCE 24, til TV 2 SPORT inden franskmændenes møde med Australien.

Danmark møder Frankrig lørdag klokken 17.00. Den kamp kan du se på TV 2 PLAY og TV 2.

VM gruppe D

VM gruppe D
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1320163+36
2320134-16
331111104
4301213-21