Hjulmand om gyser: - Vi ved, vi skal vinde

Landstræner Kasper Hjulmand forventer en svær kamp, når Danmark onsdag spiller VM-skæbnekamp mod Australien.

Det danske landshold tabte lørdag 1-2 til Frankrig. Resultatet betyder, at alt andet end en sejr i sidste gruppekamp på onsdag mod Australien vil betyde, at Danmarks VM slutter efter de tre gruppespilskampe.

Landstræner Kasper Hjulmand spår, at der venter en stor opgave mod Australien, som tidligere lørdag slog Tunesien med 1-0.

- Vi ved, at vi skal vinde over Australien, og det er det, vi nu forbereder os på.

- Det bliver en svær og tæt kamp, men vi vil gøre alt for at sætte vores hold godt op, så vi kan vinde. Lykkes vi med det, må vi se, hvordan det gik i den anden kamp, siger Hjulmand.

Danmark så i små 20 minutter ud til at hente det ene point mod Frankrig, men den franske stjerne Kylian Mbappés sene scoring ændrede scenariet for gruppens sidste runde markant.

"Sagen er klar"

Hjulmands tropper har før den sidste kamp lige som Tunesien et enkelt point, mens Australien har tre og Frankrig seks.

Danmark skal derfor slå Australien, men skal også have et øje på, om Tunesien vinder over Frankrig og ender med en bedre målscore end Danmark.

- Vi kan ikke selv bestemme, og det var det, 2-1-målet forandrede. 1-1 havde været et væsentlig andet scenarie, også fordi Frankrig så skulle ud og have et resultat.

- Sagen er klar, vi skal ud at vinde den sidste kamp, og det er det, vi fokusere på og er klar på. Det er make it or break it, siger Hjulmand.

Danmark var presset af det stærke franske hold gennem store dele af lørdagens kamp.

"Vi er virkelig skuffede"

Hjulmand anerkender, at Frankrigs sejr var ganske fortjent.

- Jeg kan ikke sige så meget til den franske sejr. Vi var tæt på et godt resultat, da vi fik udlignet og derefter havde to gode chancer, men Frankrig havde også deres muligheder.

- Vi er virkelig skuffede, men skal nok rejse os, og vi ser frem til kampen på onsdag, siger Hjulmand.

Frankrigs landstræner Didier Deschamps er enig med Hjulmand i, at det danske hold trods fransk dominans gjorde det svært for Frankrig.

- Danmark kæmpede godt og var gode på dødbolde, som de altid er. I anden halvleg kom vi til langt flere chancer end i første, og vi skulle have været mere effektive, siger Deschamps.

Gruppe D’s sidste runde spilles onsdag klokken 16 dansk tid.