Disse ting skal du huske på inden tredje runde

Her kan du få dugfriske tips til tredje runde af VM-managerspillet på Holdet.dk.

Anden runde af gruppespillet er overstået, og du skal igen finde trænerkasketten frem, når dit VM-manager hold skal have en kærlig overhaling.

Her kommer et par punkter, du skal være særligt opmærksom på, inden du kaster dig ud på det store transfermarked.

1. Motivationsfaktoren

Tredje runde af slutrunder er altid opdelt i mandskaber, der har “alt” på spil, og de hold, der har sikret sig videre avancement eller allerede er slået ud af turneringen.

Frankrig, Brasilien, Portugal og til dels England (de skal undgå et firemåls-nederlag til Wales) har allerede booket billet til 1/8-finalerne, og derfor er der risiko for rotation af diverse vigtige spillere.

De store hold der - blandt andre - har brug for en sejr, er USA, Argentina, Danmark, Belgien, Tyskland, Serbien og Uruguay.

Qatar og Canada er begge færdige ved årets VM, men har du valgt spillere fra de to nationer, læser du formentlig ikke med i denne klumme alligevel :-)

2. Målfaktoren

Mange puljer er utrolig tætte, og et realistisk scenarie er, at flere hold ender på lige mange point på enten første- eller andenpladsen.

Holland og Ecuador står eksempelvis fuldstændig ens i toppen af Gruppe A inden sidste spillerunde, og derfor bliver målscoreren den afgørende faktor, hvis begge mandskaber vinder deres kampe.

Holland har - på papiret - det nemmeste opgør, da de møder værterne fra Qatar, og derfor går der en klar anbefaling herfra til at få spillere fra Oranje ind på holdet.

Tyskland er en anden europæisk stormagt, der har brug for mange mål for at sikre sig de bedste kort på hånden i forhold til mere VM-bold efter gruppespillet.

3. Danmark

Onsdag er det skæbnedag for Kasper Hjulmand og hans tropper. Kun en sejr kan bruges i kampen mod Australien, men startopstillingen er langt fra givet på forhånd.

Schmeichel, Mæhle, Andreas Christensen, Højbjerg og Eriksen ligner de eneste sikre startere, så skal du forsøde din onsdag eftermiddag med lidt ekstra spænding udover et eventuelt dansk avancement, så er de spillere de mest “sikre” at kaste din kærlighed på.

4. Udskiftninger

Igen i denne runde blev der scoret i underkanten af to millioner i vækst for de bedste hold, og derfor virker det langt fra omsonst at handle for 2-300.000 kroner.

Personligt har jeg et hold, der bevægede sig op i den sjove del af Highscore-tabellen (med en placering som nummer 33) da Messi, Polen og Mbappé (desværre) skovlede masser af point ind til Turtle Dreams.

Der venter dog en masse udskiftninger i denne runde, da grundstammen af mit hold består af spillere fra Senegal, Polen og Frankrig. De to førstnævnte har jeg mindre tiltro til, og Frankrig, håber jeg i den grad, hjælper Danmark på vej, men deres startopstilling bliver lidt af et gætværk.

Husk at vinduet for udskiftninger lukker i klokken 16.00 tirsdag eftermiddag.