VM fodbold

Flere så intetanende til, da højt lob gik i mål

Mandag så Vincent Aboubakar opgivende ud, da han havde scoret sit første VM-mål. Forsvarsspillerne tog den også med ro.

Går den, så går den.

Indskiftede Vincent Aboubakar forsøgte sig med et enormt højt lob, da han var alene med den serbiske målmand i dagens første VM-kamp.

Kun én af forsvarsspillerne så ud til at gøre sit ypperste for at indhente Camerouns 10’er. Resten så intetanende til. De troede vist alle sammen, der var offside.

Det markerede linjedommeren da også, da bolden dumpede ned i det serbiske mål. Dommeren fløjtede straks, og der var hverken jubel eller brok fra Aboubakar. Alle var tilsyneladende klar til at spille videre.

Men så brød VAR-dommerne ind.

Scoringen blev mod forventning anerkendt! Aboubakar scorede sit første VM-mål kun otte minutter efter, han entrerede banen. Og tre minutter efter den pudsige scoring lagde han op til 3-3-udligningen.

- Vi spillede godt i første halvleg, selvom vi lavede nogle fejl. Men vi viste god mentalitet, og vi følte, at serberne var lidt trætte, sagde Aboubakar efter kampen.

- Da jeg kom på banen, forsøgte jeg at nyde det. Jeg forsøgte at lave de rigtige løb mod deres sidste forsvarsspiller, der havde svært ved at følge mig.

Med uafgjort holder Cameroun fast i håbet om avancement fra Gruppe G, selvom holdet altså kom bagud med 3-1 med lidt over en halv time tilbage af kampen.

- Det er en del af vores DNA som fodboldspillere fra Cameroun – og noget vi måske manglede i den første kamp. I dag viste vi vedholdenhed, siger landstræner Rigobert Song.

- Nogle har måske troet, at det var ovre, men jeg så mine spillere reagere virkelig godt.

Cameroun møder Brasilien i den sidste gruppekamp. Den spilles den 2. december.

VM gruppe G

VM gruppe G
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1320131+26
2320143+16
331114404
4301258-31