VM fodbold

Knust komet udgår: - Stakkels dreng, han er helt utrøstelig

Den 20-årige PSG-spiller Nuno Mendes måtte udgå af Portugals anden gruppekamp ved VM. Reaktionen tyder på, resten af slutrunden kan være i fare.

Sølle 41 minutter på banen. Mere spilletid blev det ikke til for den portugisiske forsvarsspiller Nuno Mendes, før han måtte lade sig udskifte i VM-opgøret mod Uruguay.

Reaktionen var ikke til at tage fejl af hos PSG-spilleren, og det gjorde indtryk på TV 2 SPORTs fodboldekspert Morten Bruun.

- Nuno Mendes ser ud til at være rigtig ked af det. Han ser præcis så fortvivlet ud, som jeg tror, man må gøre, når man er 20 år og frygter, man må udgå af en VM-slutrundekamp. Stakkels dreng, han er helt utrøstelig.

- Det er altid trist, og det gør ekstra indtryk, når man kan se på ham, hvor ked af det han er, lød det fra Morten Bruun.

Sad over i første kamp

Det er uvist, hvad der præcis er grunden til, Nuno Mendes måtte lægge sig ned på græsset og efterfølgende gå direkte i omklædningsrummet.

Portugiseren var dog ikke med i første VM-kamp mod Ghana, hvor han var meldt ude med en muskelskade.

Få minutter før, han måtte udgå med tårer i øjnene, tog han et højintenst løb langs sidelinjen, hvorefter han begyndte at trække en lille smule på benet i de næste par løb.

I sidste måned missede Nuno Mendes desuden fire klubkampe for PSG på grund af en baglårsskade.

Er det Fernandes, der scorer, eller får Ronaldo lige strejfet bolden til sidst? Uanset hvad så kommer Portugal foran 1-0. Video: TV 2 SPORT