VM fodbold

Målscorer takker for rivals ”respektløse” udtalelse

Den canadiske træner må på bagkant fortryde sin peptalk.

- Jeg fortalte spillerne, at de hører hjemme her (til VM, red.). Og at vi skal gå ud og fucke Kroatien op. Så enkelt er det.

Ordene blev sagt af den canadiske træner, John Herdman, efter canadierne noget ufortjent tabte deres åbningskamp til et tamt belgisk hold.

Udtalelsen vakte opsigt i de kroatiske medier og blev beskrevet som respektløs, og den gav tilsyneladende kroaterne tyst til at hævne sig.

Viceverdensmestrene fra Kroatien viste nemlig storspil mod canadierne og besejrede dem 4-1. Andrej Kramarić stod for to af scoringerne, og han takkede efterfølgende den canadiske træner for hans udtalelse, der viste sig at give bagslag.

- Jeg vil gerne takke den canadiske landstræner for motivationen. I sidste ende viste vi, hvem der fuckede hvem, sagde Hoffenheim-angriberen på et pressemøde efter kampen ifølge voetbalprimeur.

Landstræner forsvandt

Det er almindelig skik, at de to trænere hilser på hinanden efter kampen. Det forsøgte den kroatiske landstræner, Zlatko Dalic, også efter sejren, men hans canadiske kollega var ude af syne.

- Jeg ønsker altid den vindende træner tillykke efter en kamp, jeg har tabt. Men jeg kunne ikke finde ham. Han er tydeligvis sur, og det kommer til at tage noget tid. Det er noget, han skal lære, sagde Zlatko Dalic efter kampen.

Kroatien fører nu gruppe F, mens Canada definitivt er ude af VM.

VM gruppe F

VM gruppe F
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1321041+37
2312041+35
3311112-14
4300327-50