Spillere sønderknust efter bristet VM-drøm

Senegal-spillerne var til gengæld jublende lykkelige efter kampen.

Ecuador var meget tæt på at avancere til ottendedelsfinalerne ved VM, men drømmen om en plads videre fra gruppespillet bristede for de ecuadorianske spillere.

De gik ellers på banen og kunne nøjes med uafgjort mod Senegal, og de holdt senegaleserne fra en scoring i kampens første 44 minutter, inden Ismaila Sarr scorede på straffespark.

I anden halvleg fik Ecuador sågar svaret igen med en udligning, men blot to minutter senere scorede Chelsea-profilen Kalidou Koulibaly det afgørende 2-1-mål. Ecuador pressede på for en udlignende scoring, men den kom aldrig.

Da dommeren fløjtede opgøret af, var de ecuadorianske spillere selvsagt knuste. De kunne nemlig have spillet sig i ottendedelsfinalen ved et VM for blot anden gang i landets historie.

Tv-billederne fangede også en masse af de ecuadorianske spillere efter slutfløjt, og her var det tydeligt, at VM-drømmen var brast for dem:

Senegal snuppede som bekendt andenpladsen i en gruppe, hvor Holland vandt.

Senegal skal møde nummer et fra Gruppe B, som efter alt at dømme bliver England. Omvendt er det helt åbent, om Holland skal møde USA, Iran eller Wales.

Et sandt drama satte et aftryk på VM, da Senegal vandt 2-1 over Ecuador. Video: Joakim Blomsterberg Olsen