- Det bobler inde i mig, siger Hjulmand

Danmark forlader VM i Qatar efter blot tre kampe. Frankrig og Australien avancerer fra gruppen.

Nul sejre, et point og blot en enkelt scoring. De kedelige, men kolde facts for Danmark ved VM i Qatar.

Slutrunden blev en gigantisk fuser for det danske landshold, og det blev cementeret med det skuffende nederlag til Australien onsdag eftermiddag. Danmark er ude af VM, og det skuffer landstræner Kasper Hjulmand:

- Jeg er fyldt med en kæmpe, kæmpe frustration og skuffelse. Det bobler inde i mig. Det er alle de dårlige følelser. Jeg ved sgu ikke, hvad der gik galt. Der er ikke en analyse af kampen lige nu. Jeg er frustreret og skuffet, og analyserne må kommer senere. Det bobler i mig med følelser. Frustration og følelser fylder i mig. Jeg er ked af det. Det brænder inde i os.

- Det er mit ansvar hundrede procent til en slutrunde. Der går noget tid, og så kigger vi på, hvad jeg kunne have gjort bedre. Det er mit ansvar. Hundrede procent, siger Hjulmand umiddelbart efter kampen.

Australien vs. Danmark
1-0
Ft
  1. 60' MålMatthew LeckieAssist: Riley McGree

Australien vandt kampen 1-0 og tog den sidste plads med videre fra gruppen sammen med Frankrig:

VM gruppe D

VM gruppe D
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1320163+36
2320134-16
331111104
4301213-21

Danmark slutter på sidstepladsen i gruppen og ender som det eneste hold uden en sejr.

Nu venter en rejsedag torsdag, hvor landsholdet forlader Qatar.