VM fodbold

Frankrig klager til FIFA over annulleret mål

Det franske landshold mener, at et mål af Antoine Griezmann mod Tunesien fejlagtigt blev annulleret.

Frankrig var allerede inden nederlaget til Tunesien onsdag sikker på at gå videre ved VM.

Men selv om 0-1-nederlaget derfor ikke betød det store, får kampen nu et efterspil.

Griezmanns mål blev efter vores vurdering fejlagtigt annulleret

Det franske fodboldforbund

Frankrig agter således at klage til det internationale fodboldforbund (FIFA) over annulleringen af det mål, som Antoine Griezmann ellers så ud til at have scoret i kampens tillægstid.

Dommeren fløjtede kampen af

Scoringen så i første omgang ud til at tælle, da det lod til, at kampen efterfølgende var blevet fløjtet af. Kamerafolk, linjedommere og diverse andre var således gået på banen.

TV 2 SPORT har også gennemgået TV-billederne, hvor man kan se og høre, at dommeren fløjter spillet i gang, inden han sekundet efter fløjter kampen af.

Kort efter startede balladen dog, da VAR-rummet tilsyneladende ikke var færdige med at gennemgå Griezmanns scoring.

Spillerne skulle tilbage på banen, selvom dommeren havde fløjtet kampen af. Video: TV 2 SPORT

Indsender klage

Efter flere minutter blev målet omstødt til en offside-kendelse, og så endte det alligevel 1-0 til Tunesien og altså ikke 1-1.

Det vil Frankrig dog ikke finde sig i, og ifølge franske medier har de også en sag, da reglerne foreskriver, at VAR ikke kan lave om på en kendelse, når spillet er genoptaget, som det var tilfældet.

- Vi skriver en klage, da Antoine Griezmanns mål efter vores vurdering fejlagtigt blev annulleret. Klagen skal indsendes inden for 24 timer af kampen, lyder det fra det franske fodboldforbund ifølge Reuters.

Frankrig gik videre som nummer et gruppe D, som Danmark også var en del af. Franskmændene, der er forsvarende verdensmestre, skal i ottendedelsfinalen møde Polen.