VM fodbold

Vrede og skuffelse blandt de danske spillere

Danmarks spillere havde følelserne uden på tøjet efter fiaskoen mod Australien.

Danmarks VM-drøm sluttede som et decideret mareridt.

0-1-nederlaget til Australien sender Danmark ud af VM med blot ét point efter tre kampe. Herunder kan du læse, hvad de danske spillere sagde efter nederlaget.

Andreas Cornelius

Angriber

- Det er svært at sige, hvad der lige er gået galt. Det kan jeg ikke stå og sige nu. Det skal evalueres grundigt.

- Han (Kasper Hjulmand, red.) sagde, vi skal kigge på, hvad der skete her, og at vi skal stå sammen og være loyale over for gruppen. Det betyder rigtig meget for os og for mig. Det er en rigtig svær følelse at stå med lige nu.

Jesper Lindstrøm

Angriber

- Vi er pisseskuffede alle sammen. Der er to år til EM og fire år til VM, så vi gør alt for at holde hovedet højt. Det er noget pis, men sådan er det.

- Jeg synes egentlig, at det var en god præstation mod både Frankrig og Australien. I dag spiller vi fint. Vi skal bare score mål. Den eneste, der har scoret mål, er en forsvarsspiller. Det tager jeg også på min kappe, fordi jeg er offensivspiller. Men sådan er fodbold desværre. Det handler om at vinde, og det er slet ikke acceptabelt, at vi kommer ud af en slutrunde med et point.

Alexander Bah

Forsvarsspiller

- Ingen troede, vi kun ville få et point, og det er ikke godt nok. Vi er skuffede og må hjem og evaluere. Med en trup som vores skal vi selvfølgelig ikke kun have ét point.

- Kvaliteten i boldomgangen og det sidste i indlæggene manglede. Med de spillere, vi har, kan man forvente et højere niveau end det, vi har vist. Vi er chokerede.

Kasper Hjulmand

Landstræner

- Mine frustrationer og følelser er for store til at tænke klart på, hvad vi kunne have gjort, men vi leverede ikke, som vi skulle.

- Med al respekt om den pulje, vi kom i, og den kvalitet, vi har spillet med i så lang tid, så skulle vi videre, eller vi skulle i hvert fald have spillet bedre, end vi gjorde. Det var for dårligt.

Andreas Christensen

Forsvarsspiller

- Det er svært at tage lige nu. Jeg synes ikke, vi kan sætte en finger på vores tilgang til kampen eller vores ånd. Vi er der før kampene. Det er svært at forklare, hvorfor det ikke er der i kampene. Vi er fyldt med skuffelse og vrede.

Simon Kjær

Anfører

- Jeg kommer ikke til at stå her og komme med undskyldninger. Det er det fodboldmæssige, vi skal kigge på. Selvfølgelig var det noget specielt at spille i Danmark (ved EM sidste år, red.), men vi har egentlig også kunnet mærke en fantastisk opbakning hjemmefra. Det gør også, at vi er sindssygt skuffede over det her.

- Men det har også været nogle andre præmisser. Det tror jeg, vi alle er enige om. Det synes jeg, er synd for en slutrunde, men det er ikke en undskyldning.