Landsholdets faste kok stopper

Landsholdets faste kok stopper. Det meddeler han kort efter Danmarks exit ved VM i Qatar.

En af de mest vellidte personer omkring det danske landshold takker af.

Efter Danmarks skuffende VM-exit meddeler Per Thøstesen, at han stopper som landsholdets faste kok.

Det sker i et langt opslag på Instagram.

- Tre landstrænere, fem assistenttrænere og en masse supergode kollegaer og rigtigt, rigtigt mange dygtige fodboldspillere har jeg været privilegeret at arbejde sammen med, skriver Thøstesen blandt andet.

- Mange, mange køkkener og rigtigt mange retter er det blevet til. Det har givet mig helt unikke oplevelser for livet. Jeg har fået rigtigt mange gode venner i fodboldverdenen. Har elsket det i samtlige 20 år, tilføjer han.

Per Thøstesen har lavet mad til det danske herrelandshold siden VM i 2002, hvor Danmark spillede sig videre fra gruppen og blev slået ud af England.

I alt har han været med ved fire VM- og tre EM-slutrunder plus et hav af kampe i både Danmark og udlandet. Og det har været med stor succes. Igen og igen er manden bag Bistro Boheme blev rost af spillerne, der jævnligt har fortalt om, hvor vigtigt det er for dem at få både god og ordentlig mad serveret.