VM fodbold

FCK-stjerne efter hånligt tweet: - Kommer ikke til at snakke med dig

Kamil Grabara havde ikke lyst til at kommentere sit omtalte tweet, efter Polen søndag var røget ud af VM.

Ét tweet fra FC Københavns stjernemålmand Kamil Grabara er det seneste døgn gået verden rundt.

Lørdag aften sendte polakken en stikpille til sin australske holdkammerat Mathew Ryan, efter han havde fejlet stort i ottendedelsfinalen mod Argentina.

Jeg kommer ikke til at snakke med dig

Kamil Grabara

- Det må helt sikkert have været politisk. Uden tvivl, skrev Grabara efterfulgt af en smiley med et smørret smil på sin Twitter-profil.

Tweetet kan ikke tolkes som andet end en hånlig kommentar rettet mod Mathew Ryans udtalelser om, at han føler, at det er "politiske grunde", der er årsagen til, at han i måneden inden VM var henvist til bænken i FC København.

Dagen derpå havde Kamil Grabara dog ikke lyst til at uddybe sit tweet, da TV 2 SPORT fangede ham i mixed zone efter Polens 1-3-nederlag til Frankrig.

Kamil, har du et minut?

- Nej, det har jeg ikke.

Jeg vil gerne spørge dig til det tweet, du lavede i går.

- Ja, okay. Hvad så? Jeg sagde til dig, at jeg ikke har et minut. Jeg kommer ikke til at snakke med dig, sagde målmanden lettere irriteret, inden han gik videre.

"Jeg er ikke overrasket"

TV 2 SPORT har tidligere søndag været i kontakt med FC Købehavn. Klubben ønsker ikke at kommentere på sagen. De fortæller, at de vil håndtere sagen internt.

Der kan ikke være den store tvivl om, at der er kold luft mellem de to FCK-målmænd. I løbet af efteråret har Grabara og Ryan flere gange sendt stikpiller til hinanden gennem medierne.

Lørdag aften blev Mathew Ryan foreholdt Grabaras slet skjulte stikpille. Han havde, ligesom Grabara, heller ikke det store at sige.

- Jeg er ikke overrasket (over tweetet, red.). Hans mening bekymrer mig ikke, sagde den australske målmand til CODE Sports.

Både Mathew Ryan og Kamil Grabara er nu ude af VM og skal efter planen vende tilbage til FC København.

Australierens lejr har dog givet udtryk for, at han skal videre fra den danske mesterklub, når transfervinduet åbner til januar.