VM fodbold

Hylder holdkammerat: - Han bliver verdens bedste

Jude Bellingham satte gang i England mod Senegal, og nu modtager han vild ros fra holdkammerat.

Jude Bellingham bliver verdens bedste midtbanespiller.

Den markante udmelding kommer fra holdkammeraten Phil Foden, efter at den 19-årige Dortmund-spiller søndag kickstartede et sløvt engelsk landshold i ottendedelsfinalen ved VM.

Efter næsten 40 minutters ørkenvandring bød Bellingham ind med først en assist til Jordan Hendersons 1-0-mål og siden en super aktion, da Harry Kane øgede til 2-0 inden pausen.

- Jeg vil ikke hype ham alt for meget, for han er stadig ung, men han er en af de mest talentfulde spillere, jeg har set.

- Han har ingen svagheder i sit spil. Jeg tror, han bliver verdens bedste midtbanespiller, siger Foden om Bellingham ifølge BBC.

Uretfærdig kritik

Bellingham selv fremhævede efter kampen selv en anden af Englands midtbanespillere. Han mener således, at Liverpools Jordan Henderson har været uretfærdigt kritiseret.

- Jeg har set noget vrøvl blive skrevet om ham, og det er latterligt. Han er så undervurderet teknisk. Og han leverede igen i en stor kamp med et vigtigt mål. Jeg synes, det er på tide, at han får lidt respekt, siger Bellingham til ITV.

England endte med at slå Senegal 3-0 og nu venter Frankrig i en eksplosiv kvartfinale ved slutrunden.