VM fodbold

Medier: Engelsk stjerne rejser hjem efter væbnet hjemmerøveri

Det er endnu uvist, om han vender tilbage til landsholdslejren.

Raheem Sterling var grundet personlige årsager ikke en del af den engelske trup, der søndag vandt med 3-0 over Senegal.

Efter sejren har den engelske landstræner Gareth Southgate bekræftet, at Chelsea-stjernen vender hjem til England.

- Han kommer til at flyve hjem, og det er klart, at familien i disse øjeblikke er det vigtigste, siger landstræneren ifølge The Athletic.

Det er endnu uvist, om angriberen vender tilbage til Qatar.

- Vi må vente og se. I øjeblikket er det klart, at han skal være sammen med sin familie. Vi vil støtte beslutningen og lade ham have så meget tid, som han har brug for. Jeg ønsker ikke at lægge ham under pres. Nogle gange er fodbold ikke det vigtigste, og familien bør komme først.

Ifølge BBC er der tale om et væbnet hjemmerøveri. The Athletic tilføjer, at familien var hjemme under indbruddet, og at Sterling var rystet, da han fik nyheden.

Efterfølgende besluttede han at forlade slutrunden for at være sammen med sin familie. Sterling har tre små børn.

Varme tanker fra holdkammerater

Efter opgøret mod Senegal har flere af Raheem Sterlings holdkammerater sat ord på situationen:

Eric Dier: - Vi ønsker ham og familien det bedste og håber, at alle er okay. Jeg fandt ud af det inden kampen og ønsker ham det bedste.

Declan Rice: - I snakken inden kampen siger Southgate, at Sterling har en svær situation med familien derhjemme. Så vi sender dem alle en tanke.

Harry Kane: - Vores tanker er med ham og familien. Vi må tage én dag ad gangen, men vi sender ham vores bedste tanker og håber, at vi ser ham snart.

27-årige Raheem Sterling startede inde i Englands første to gruppekampe ved VM – i 6-2-sejren over Iran både scorede og assisterede han.

I det efterfølgende 0-0-opgør mod USA fik Sterling 67 minutter på banen, inden han i den sidste gruppekamp mod Wales så hele opgøret fra bænken.

Søndag var han så helt ude af truppen, da Senegal blev besejret. Lørdag står England over for Frankrig i kvartfinalen.