Hånligt tweet overrasker ikke tidligere træner: - Hans mentalitet er vanvittig

Fodboldekspert Mads Junker forudser, at Kamil Grabaras opførsel kommer til at bide ham i røven på et tidspunkt i fremtiden.

FC Københavns polske målmand, Kamil Grabara, har været meget i vælten det seneste døgns tid.

Et hånligt tweet rettet mod sin australske målmandskollega i FCK, Mathew Ryan, er således gået verden rundt, men hovedpersonen selv vil ikke udtale sig.

Det vil hæfte sig ved ham og bide ham i røven

Fodboldekspert Mads Junker om Kamil Grabara

TV 2 SPORTs fodboldekspert David Nielsen var træner for Kamil Grabara i AGF ad to omgange, og i søndagens VM-studie blev den tidligere toptræner spurgt ind til polakkens opførsel:

- Der er ikke noget, der overrasker mig med Kamil. Han besidder den mest vanvittige mentalitet, jeg har oplevet hos en fodboldspiller. I forhold til den her egoisme og viljen til at drive sig selv frem.

- Jeg kan personligt ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, selvom jeg synes, det er ærgerligt med to holdkammerater.

Men hvorfor smiler du af det, David? Er det, fordi du kender ham, spurgte TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker.

- Jeg synes, det er sindssygt provokerende, det, han gør her. Også det, at han fortsætter med at gøre det i et offentligt forum. Det er ikke i orden. Det er vigtigt, at man udadtil står sammen.

- Han lægger så stort et pres på sig selv med det her. Men jeg ved, han kan lide det, for det er hans motivation. Jeg kan fortælle dig, at Grabaras medierådgiver lever inde i hans eget hoved, fortæller David Nielsen, der kender den polske keeper bedre end de fleste.

Får konsekvenser for hans fodboldfremtid

Kritikken af Grabara har været stor efter lørdagens episode, og fodboldekspert Peter Graulund sagde kort efter, at "det var at krydse grænsen fuldstændigt".

Og der er tilsyneladende stor enighed om, at Grabaras opførsel ikke er acceptabel. Og det kan også få konsekvenser for den 23-åriges fodboldfremtid.

Det vurderer Mads Junker:

- Udover at fremstå som et fjols vil Grabara jo have det problem, at når andre klubber kigger på ham, så vil det her hænge på ham. Nu er det blevet en ting. Det er ukollegialt, og det er blevet skrevet midt under en VM-slutrunde.

- Det vil hæfte sig ved ham og bide ham i røven, når han selv laver en fejl en dag på sit næste stop på vejen. Og det er et lidt unødvendigt pres at lægge på sig selv. Det her er jo bare på grænsen til at være dumt, siger Mads Junker.

"Det må helt sikkert have været politisk"

Polakken sendte en stikpille til sin australske holdkammerat, efter han havde fejlet stort i ottendedelsfinalen mod Argentina.

- Det må helt sikkert have været politisk. Uden tvivl, skrev Grabara efterfulgt af en smiley med et smørret smil på sin Twitter-profil.

Tweetet kan ikke tolkes som andet end en hånlig kommentar rettet mod Mathew Ryans udtalelser om, at han føler, at det er "politiske grunde", der er årsagen til, at han i måneden inden VM var henvist til bænken i FC København.

Dagen derpå havde Kamil Grabara dog ikke lyst til at uddybe sit tweet, da TV 2 SPORT fangede ham i mixed zone efter Polens 1-3-nederlag til Frankrig.