VM fodbold

Medie: Her er Ronaldos nye klub

Meget tyder på, at Cristiano Ronaldo fortsætter fodboldkarrieren uden for Europa.

Den velansete spanske avis Marca skriver, at Cristiano Ronaldo har underskrevet en kontrakt med Al-Nassr fra Saudi Arabien. Her skal Ronaldo spille fra 1. januar og minimum to et halvt år frem.

Ifølge den spanske avis vil Ronaldos årlige indtægter i forbindelse med skiftet nå op på næsten 200 millioner euro. Det svarer til omkring 1,5 milliarder danske kroner.

Ronaldo var indtil for nyligt på kontrakt i Manchester United, men begge parter blev enige om at rive kontrakten over få dage før Portugals første kamp ved slutrunden.

Al-Nassr var en af de største leverandører af spillere til det saudiarabiske landshold, som overraskede stort ved at slå Argentina i første gruppekamp, før det blev til to nederlag og et VM-exit.

Indtil videre har Ronaldo bidraget med et enkelt mål ved VM, og det var en straffesparksscoring.

Tirsdag aften får den 37-årige stjerne igen chancen for at øge sin måltotal, når han og Portugal møder Schweiz i ottendedelsfinalen ved VM.

Ronaldo har, foruden de to ophold i Manchester United, også spillet for Sporting CP, Juventus og Real Madrid. Specielt i sidstnævnte klub havde han i en årrække stor succes.