Stjernekeeper retter stor kritik efter speciel situation

Den franske landsholdskeeper Hugo Lloris var bestemt ikke tilfreds med, at Lewandowski fik lov til at tage sit straffespark om.

For de fleste franske spillere var det ikke så afgørende, at Robert Lewandowski dybt inde i overtiden fik lov til at pynte på resultatet, da Frankrig søndag vandt 3-1 over Polen.

Men for målmanden Hugo Lloris var det virkelig frustrerende. Tottenham-keeperen greb nemlig Lewandowskis første afslutning, men efter et VAR-tjek fik polakken lov til at forsøge igen.

En langsom gengivelse af den første afslutning viste, at begge Lloris' fødder slap linjen, inden Barcelona-angriberen havde afsluttet. Og det er imod reglerne.

Men Lewandowski gjorde bestemt også sit for at "snyde" Lloris, da hans tilløb var bemærkelsesværdigt ujævnt. At et sådan tilløb er lovligt irriterer Lloris, der føler, at vilkårene som keeper bliver mere og mere vanskelige.

- Hver dag gør de det sværere for os målmænd. Angriberen fintede, og jeg tog et skridt frem. Det er frustrerende, at dommeren ville have straffesparket taget om.

- De giver angriberen en masse frihed, mens målmændene ikke får særlig meget, fortæller Lloris ifølge Eurosport efter slutfløjt.

Flere franske spillere var også løbet i feltet for tidligt på det første straffespark, så formentlig havde Lewandowski uanset hvad fået et forsøg nummer to.

Robert Lewandowski scorede for anden gang ved VM, da han i to omgange fik sat et straffespark ind mod Frankrig. Video: Joakim Blomsterberg Olsen

Som det kan ses i videoen ovenfor, var Lloris ikke i nærheden af at nappe Lewandowskis andet forsøg, og derfor reducerede polakken som den sidste aktion i kampen.

Med sejren er Lloris og Frankrig dermed klar til kvartfinalen, hvor England venter. Det er lørdag klokken 20:00.