Marokkansk profil sletter billede og undskylder

Sofyan Amrabat har taget et opslag ned fra sin Instagram af respekt for spaniere.

De har vundet mange hjerter, de marokkanske spillere.

Ja, mange fodboldfans er nok blevet varme om hjertet, når Marokko gang på gang har overrasket ved VM og sendt store hold som Belgien, Spanien og Portugal ud.

Men det har også knust hjerter i de respektive lande. Det har Marokko-profilen Sofyan Amrabat erfaret.

Han har nemlig taget et billede ned fra sin Instagram, hvor han står med et sværd i den ene hånd og spanieren Gavi over skulderen.

Til den spanske avis Marca letter han hjertet og forklarer hvorfor:

- Jeg har min Instagram-konto, men der er en anden person, der styrer den for mig. Personen, der delte det, så det som en joke.

- Jeg har meget respekt for spanierne, og da jeg hørte, at folk ikke kunne lide det, slettede jeg det med det samme. Hvis nogen blev sure, vil jeg gerne undskylde på den mest oprigtige måde. Da folk blev sure, besluttede jeg hurtigt at fjerne det. Jeg beklager, hvis nogen blev sure.

Billedet var formentlig en hentydning til, at Marokko havde godt styr på Spanien i ottendedelsfinalen.

Her formåede spanierne hverken at score i ordinær eller forlænget spilletid – eller for den sags skyld i straffesparkskonkurrencen.

Indtil semifinalen i aftes havde Marokko ikke tabt en eneste kamp ved VM, og med semifinalepladsen blev landet den første nation fra Afrika til at nå en VM-semifinale.

Desværre for dem stoppede en del af festen her, da de måtte se sig slået 2-0 af Frankrig.

Men marokkanerne har fortsat mulighed for at hive metal med hjem fra slutrunden, når de på lørdag spiller bronzekamp mod Kroatien. Den kan du se på TV 2 med optakt fra klokken 15.35.