VM fodbold

Fransk landstræner irriteret over Benzema-spørgsmål

Didier Deschamps' grænse for spørgsmål om Karim Benzema er ved at være nået.

- Jeg synes, spørgsmålene om Benzema er en smule klodsede for at sige det mildt. Truppen er klar.

På lørdagens pressemøde blev den franske landstræner, Didier Deschamps, endnu engang mødt af spørgsmål om, hvorvidt han overvejer at få fløjet Karim Benzema ned til søndagens VM-finale mellem Frankrig og Argentina.

Ballon d’Or-vinderen blev skadet, kort før VM begyndte, men han er sidenhen kommet til hægterne efter en ferie og genoptræning i Real Madrid. Deschamps udtog ikke en spiller i stedet for Benzema, og derfor kan han i teorien stadig nå at få et indhop i VM-finalen.

- Hvis jeg ikke besvarer dit spørgsmål, vil du skrive, at jeg er sur, lyder det fra Deschamps på et pressemøde ifølge RMC SPORT.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo har Real Madrid godkendt, at Benzema tager turen til Qatar.

En fordel at have ham i Qatar

TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads junker har tidligere fortalt, at Benzemas tilstedeværelse i Qatar ville smitte positivt af på resten af den franske trup.

- Én ting er det sportslige, en anden ting er, at Benzema selvfølgelig gerne vil være sammen med holdet, hvis de bliver verdensmestre. Sammenholdet på det franske hold bliver også kun stærkere af at få alle med, siger Mads Junker.

De forsvarende verdensmestre fra Frankrig kan med en sejr over Argentina blive det første hold til at vinde VM to gange i træk, siden Brasilien gjorde det i 1958 og 1962.

Olivier Giroud har glimtet i Benzemas fravær og har scoret fire mål til VM. Finalen mellem Frankrig og Argentina spilles søndag klokken 16.00 og kan følges på TV 2 og TV 2 PLAY.