Landstræner giver status på virusudbrud

Frankrig har måttet isolere flere spillere op til finalen på grund af sygdom i truppen.

Den franske landsholdslejr bøvler med sygdom op til VM-finalen.

Raphaël Varane, Ibrahima Konaté, Kingsley Coman, Adrien Rabiot og Dayot Upamecano har således været ramt af virus i løbet af de seneste dage.

De ærgerlige nyheder fyldte naturligvis meget på lørdagens pressemøde, hvor den franske landstræner, Didier Deschamps, gav en opdatering på situationen:

- Vi forsøge at tage flest mulige forholdsregler. Vi tilpasser os og håndterer det uden at overdrive. Det er selvfølgelig noget, vi er opmærksomme på. Hvis det ikke var der, ville det være bedre, men vi håndterer det, så godt vi kan, siger han.

Forsøger at tage det roligt

Han fortæller samtidig, at han ikke ved ret meget om spillernes tilstand lørdag formiddag.

- Spillerne sov, da jeg tog afsted, så jeg har ikke de seneste informationer. Vi forsøger at tage det roligt. Vi får flere oplysninger i dag. Jeg har indtil i aften eller i morgen til at sikre, at vi er klar til den store kamp, siger han ifølge RMC.

Fredag kom meldingen om, at forsvarsspillerne Varane og Konaté, der spillede side og side i semifinalen mod Marokko, var blevet ramt af en luftvejsvirus.

Torsdag blev kantspilleren Kingsley Coman isoleret fra resten af truppen, efter at han blev ramt af den virus, der tilsyneladende går på omgang i den franske VM-lejr.

I onsdagens semifinale mod Marokko måtte landstræner Didier Deschamps se bort fra Dayot Upamecano og Adrien Rabiot på grund af sygdom.

Hvem, der bliver klar, og hvem der ikke bliver klar til finalen, må vi se søndag, når Frankrig brager sammen med Argentina i kampen om VM-trofæet.

Kampen kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 16.00.