Her er FCM's nye assistenter

FC Midtjylland-cheftræner Albert Capellas har fået to assistenttrænere, han selv har været med til at pege på.

Trænerteamet er på plads i FC Midtjylland.

Niels Lodberg og Carles Cuadrat bliver assistenttrænere i FC Midtjylland efter salgene af Henrik Jensen og Michael Silberbauer. Det oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside tirsdag.

42-årige Lodberg er den mest kendte af de to i dansk fodbold. Han har været forbi AC Horsens og Sønderjyske som assistent, inden FCM nu har hyret den tidligere mangeårige Superligaspiller.

I løbet af sin aktive karriere spillede Lodberg for Lyngby, FC Nordsjælland, AC Horsens og Sønderjyske. Vestjyden er noteret for 298 kampe i Superligaen.

FCM-sportschef Svend Graversen vurderer, at Lodberg kan komme med noget andet end de øvrige i trænerstaben.

- Niels Lodberg har en stor ærgerrighed for trænerfaget. Han har vist sig som en kompetent og dygtig assistenttræner i både AC Horsens og Sønderjyske.

- Han har fået gode anbefalinger med på vejen fra alle dem, vi har snakket med, og det er blevet bekræftet i de samtaler, vi har haft, siger Graversen til klubbens hjemmeside.

Fortid i Barcelona

Catalanske Cuadrat har en fælles fortid med Capellas, da førstnævnte var spiller og anfører for spanske Gavá i starten af 1990'erne, mens FCM-træneren var assistent.

54-årige Cuadrats trænergerning har budt på ophold i blandt andet FC Barcelona, Galatasaray, Indien og Grækenland som både assistent, cheftræner og i andre roller.

- Carles Cuadrat er blevet anbefalet af Albert. Han er en kompetent træner, som både har vist sine evner som assistenttræner og cheftræner mange forskellige steder i verden, påpeger Graversen.

FCM skal 20. februar på udebane møde Viborg FF i Superligaen. Midtjyderne er nummer syv i tabellen med 23 point efter 17 kampe. Viborg er toer med 32 point.