Kræftramt Dortmund-angriber er klar til comeback

Sebastian Haller er så småt ved at komme ovenpå efter længere tids kræftforløb.

Sebastian Hallers officielle debut for Borussia Dortmund har ladet vente pĂĄ sig, efter han kom til den tyske traditionsklub i sommerens transfervindue.

Kort efter skiftet blev angriberen, der blev hentet som erstatning for Erling Haaland, diagnosticeret med testikelkræft, som han har kæmpet med i de seneste seks måneder. Her har han gennemgået to operationer og kemoterapi.

Nu tyder det dog på, at ivorianeren snart er klar til at komme i spil. 2. januar fik han grønt lys til at træne med resten af truppen.

- Jeg er endelig tilbage. Det har ikke været let, men det blev en anelse nemmere med jeres støtte. Jeg glæder mig til at se jer på stadion til nogle sejre, fortæller Sebastian Haller i en video delt af Dortmund på Twitter.

Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl glæder sig også over, at sidste sæsons topscorer i Æresdivisionen snart er klar til kamp.

- Det er enormt positivt for alle, at han er tilbage. Vi gav ham den bedst mulige opbakning som klub, men i sidste ende er det hans egen fortjeneste, fortæller han til Bundesligaens hjemmeside.

Dortmund har overvintret på sjettepladsen i Bundesligaen, mens de er videre til ottendedelsfinalerne i Champions League, hvor de møder Chelsea.