Victor Kristiansen debuterer for Leicester i FA Cup-sejr

Victor Kristiansen fik en halv time på Leicesters venstreback, da holdet slog Walsall 1-0 i FA Cuppen.

Godt en uge efter sit skifte fra FC København til Leicester fik 20-årige Victor Kristiansen lørdag debut for Premier League-klubben.

Kristiansen blev skiftet ind efter 62 minutter og var med til at sikre Leicester en 1-0-sejr hos Walsall fra midten af den fjerdebedste række, League Two, i FA Cuppens fjerde runde.

Leicester havde også danske Daniel Iversen mellem stængerne, og han fik med en stor redning i starten af anden halvleg en vigtig rolle i et opgør, hvor han ellers ikke var overbebyrdet med arbejde.

Som forventet var Leicester i førersædet, men først efter 68 minutter kom forløsningen.

Nigerianske Kelechi Iheanacho, der var blevet skiftet ind i samme omgang som Kristiansen, sparkede med hjælp af en afretning bolden i mål fra kanten af feltet.

Forinden havde den belgiske midtbaneprofil Youri Tielemans i starten af anden halvleg ramt stolpen på et straffespark, ligesom flere andre chancer var blevet misbrugt.

Efter Iheanachos scoring kom der ekstra fut under kedlerne i begge ender.

Kristiansen kom blandt andet frem til en svær afslutning, som han bragede over rammen. Og senere var et fladt indlæg fra danskeren lige ved at udløse en 2-0-scoring.

I den anden ende måtte Iversen i en hektisk slutfase diske op med endnu en fin redning, ligesom Kristiansen havde nok at se til defensivt mod et desperat hjemmehold.

Jannik Vestergaard blev på Leicesters bænk i hele opgøret.

Andetsteds var der til gengæld fuld tid til landsholdsbacken Rasmus Nissen Kristensen i Leeds' 3-1-sejr hos Accrington fra League One.