Messi i kovending om VM i 2026

Alverdens fodboldfans kan alligevel håbe på at se en af historiens bedste fodboldspillere til det næste VM.

Lionel Messi var klar i mælet, da det uundgåelige spørgsmål ramte ham kort før VM.

Bliver VM i 2022 dit sidste?

- Mit sidste VM? Helt sikkert, ja, lød det fra argentineren.

Få måneder senere – fem dage før VM-finalen – blev han spurgt igen. Og her var svaret det samme.

Lionel Messi og Argentina endte som bekendt med at vinde verdensmesterskabet, og på bagkant af den store triumf er det, som om at den 35-årige stjerne har ændret holdning til det store spørgsmål. I hvert fald vil han ikke udelukke endnu et VM.

- På grund af min alder ser det svært ud. Men det afhænger af, hvordan min karriere går. Jeg må se, hvordan min karriere forløber, og hvad jeg laver. Det afhænger af mange ting, siger Messi til det argentinske medie Diario Olé.

Vil fortsætte, så længe han nyder det

Samtidig holder han dog fast i, at det kan blive svært at holde formen ved lige fire år endnu.

- Jeg elsker at spille fodbold, jeg elsker at gøre det, jeg gør, og så længe jeg er god, føler mig klar og stadig nyder det, vil jeg fortsætte. Men det føles, som om at der er lang tid til næste VM, siger Messi.

VM i 2026 spilles i USA, Canada og Mexico.

Lionel Messi spiller til daglig i franske Paris Saint-Germain, som fører Ligue 1 med fem point ned til Marseille på andenpladsen.